Privatliv i Stjernegruppen

Sådan bruger appen dine oplysninger.

Senest opdateret 23. oktober 2026.

Din konto og dit studiearbejde

Vi gemmer din bekræftede login-email, dit navn, dit telefonnummer og den AAU-email, du eventuelt tilføjer. AAU-adressen er kun en kontaktoplysning og bekræftes ikke særskilt. Appen gemmer også dine grupper, projekter, opgaver, noter, kalenderaftaler og ændringshistorik.

Deling i gruppen

Din kontaktbog viser kun medlemmer i den valgte gruppe. Gruppens medlemmer kan se hinandens kontaktoplysninger og arbejde med gruppens projekter. Deler du et kalenderabonnement, kan alle med det hemmelige abonnementslink læse de oplysninger, der indgår i feedet, blandt andet titler, datoer og ansvarlige.

Google Drive og Sheets

Gruppens ejer kan forbinde en Google-konto for at vise og organisere projektets filer og synkronisere opgaver med Google Sheets. Google-tilladelsen omfatter hele Drive, herunder mulighed for at se, oprette, ændre og slette filer. Appens egne filfunktioner begrænser adgangen til den valgte projektmappe og dens undermapper.

Vi gemmer den forbundne Google-kontos email, fil- og mappe-id’er, filnavne, links, synkroniserede opgaveoplysninger og synkstatus. Google-adgangsnøglen gemmes krypteret på serveren. Originale Drive-filer gemmes ikke som permanente kopier i appen; ved hentning og eksport sendes filen gennem serveren til din enhed.

Google-oplysninger bruges til disse synlige projektfunktioner. De sælges ikke og bruges ikke til annoncer. Se også Googles regler for API-brugerdata.

Hosting og emails

Railway bruges til at hoste appen og dens database. Resend bruges til at sende bekræftelses- og gendannelseskoder og modtager din emailadresse og mailens indhold. Når Google er forbundet, udveksles projektets fil- og regnearksoplysninger med Google for at udføre de valgte handlinger.

Din enhed og cookies

En nødvendig login-cookie husker din enhed i op til et år. Vi gemmer også enhedsoplysninger og loginforsøg for at styre adgangen og begrænse misbrug. Dit temavalg gemmes lokalt i browseren, og appen kan gemme statiske filer til offlinevisning. Appen har ingen annonce- eller analysesporing.

Afbrydelse, opbevaring og kontakt

Gruppens ejer kan afbryde Google under opsætningen; det sletter den gemte adgangsnøgle. Du kan også tilbagekalde adgangen på din Google-konto. Allerede gemte opgaver, historik og filreferencer forsvinder ikke automatisk, når forbindelsen afbrydes.

Appen sletter ikke automatisk konti eller projektindhold ved inaktivitet. Engangskoder og gamle loginforsøg ryddes løbende op. Der er ingen selvbetjent eksport eller sletning af hele kontoen. Kontakt appens administrator på nikolaishiraghai@gmail.com, hvis du vil spørge om dine oplysninger eller anmode om eksport eller sletning. Sådanne anmodninger håndteres manuelt.